onsdag 22 april 2009

Flytt och Kramfors

Så sitter man än en gång i Kramfors. Men jag börjar att skriva om torsdagen.
I torsdags var det sista dagen men GCC för Jimmy. Så på kvällen blev det fest. Först for jag in till skolan och träffade de andra. Sen gick vi vidare till Harrys. Där var det riktigt kul. När vi skulle hem så skulle vi cykla från skolan och hem till Asarum, så vi gick tillbaka till skolan och hämtade cyklarna, men det var så himla kallt ute så vi kom bara till arbetsförmedlingen där vi lämnade cyklarna och tog en taxi för 118kr istället, lätt värt det.
På fredagen tog vi bussen 14.10 in till skolan och hämtade bilen, sen svängade vi förbi arbetsförmedlingen och lastade upp cyklarna på flaket. Sedan till nya lägenheten och fick nycklar och kollade in. Sen blev de några turer fram och tillbaka med grejor, sista svängen tog vi med sängen och skrivbordet, riktigt jobbigt att bära de upp och ner för trapporna, men det gick i alla fall.
På lördagen sedan fortsatte flyttandet fram och tillbaka med småsaker och kläder. Sedan skulle vi grilla på balkongen med en Q-grill som Jimmy fått med sig hemifrån, men den ville inte gå igång så vi fick grilla i smörgåsgrillen istället, det funkar bra det också, men det blir väl inte riktigt lika gått.
På söndagen blev det städning i gamla lägenheten och i ordning ställande i den nya.
Vi skulle vilja ha någon matta, lite blommor och sådant, så på måndan for vi runt och letade sånt, men hittade bara en soptunna, så de var inte så lyckat men. Det blev även endel Xbox och packning.
Igår var det en tidig morgon, upp halv 6 för att göra sig i ordning, sen fick jag skjuts till stationen av Jimmy, sen var det tre tågresor och en bussresa på sammanlagt 12 timmar innan man var hemma i Kramfors.
Har föresten några bilder från nya lägenheten så de kommer väl upp någon dag.
/Sara

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar