tisdag 22 september 2009

Plugg och kräftskiva

I helgen var vi då (äntligen) på kräftskiva. Vi var hemma hos Robban och Linnéa, det var även ett firande av Robban - som fyllde år får två-tre månader sedan, men bättre sent än aldrig. Vi hade i alla fall jättekul, åt så klart kräftor och pajer, de hade även gjort mintchokladkaka och chokladpudding :) Så det blev en hel del mat och prat, men även en del spel.
Senare, vid 11 - halv 12 drog vi till några i deras klass där det skulle vara fest, men det var max 10 pers som satt där och pratade så inte så kul där, så jag och Jimmy drog hem istället efter en stund så det blev en tidig kväll, men det var kul så länge det varade och vi drog ju till Robban och Linnéa redan vid halv 4 så det var ju en lång kväll ändå.
Sen har det väl rullat på, en del pluggande på söndagen, också började jag spela Tomb Raider, måste dock rensa Xboxen för minnet blev fullt efter en stund så då gick det inte spela mer.
Idag och igår har det varit föreläsning. Betydligt enklare än förra veckan sa han att denna vecka skulle bli, och hitills kan jag absolut hålla med om det.
Men nu har jag i alla fall skrivit lite här, ätit lite och skickat in labrapporten för förra veckans lab, så nu ska jag sätta mej och plugga ett tag.
Imorgon har vi ingen föreläsning så då hinner man läsa ikapp sig lite utan att ha något nytt att läsa in, istället blir det en heldag på torsdag med lab på förmiddagen och föreläsning på eftermiddagen men, men.
/Sara

1 kommentar:

  1. Jorå, vi glömde rödlöken i kassan också hade vi tydligen inge bakpulver hemma så Jimmy fick ta en sväng ner på stan, men den blev bra, lite rinnig kanske.

    SvaraRadera