lördag 4 september 2010

Intensiv vecka

Första skolveckan har passerat och den har varit intensiv. I skolan har det inte varit så mycket, bara två förmiddagar med föreläsningar, en förmiddags- och en eftermiddagslaboration.
Det är mer kvällarna det hänt grejer på. I måndags var vi i 7an (har jag för mig), men festen där tog slut i princip när vi kom, så vi gick vidare till 25an istället, ingen värstingfest precis, men vi satt och pratade och hade trevligt, när det var slut där så följde Sandra med hit och vi satt ute i köket några stycken från korridoren och pratade.
Onsdagen var värre. Efter nollornas rallesittning var det mellanfest här innan kåren, och de var folk överallt och Donken stod på bordet. Det blev helt klart en vild kväll.
Torsdagkväll hade jag och Sandra myskväll med Titanic, popcorn och varm oboy med grädde. Igår var det fest igen, men det blev lugnare än i onsdags, det var fest i 25an, men vi var bara där en liten stund och sa hej till Sandra. Sen var vi in på Bånken och dansade.
Förutom allt festande har jag också hunnit med tråkiga saker, som att tvätta, städa (i köket efter onsdagen), handlat ett antal gånger osv.
Nä, ikväll blir det lugnt, ska på Ica och köpa lite godis och sen blir det en kväll framför teven.Nästa vecka lär det bli mycket också, då nollas KINGarna.
/Sara

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar