lördag 10 november 2012

Bond-weekend

Tiden går så väldigt fort just nu, hinner knappt blinka så har det gått en vecka och det är helg ingen.

Förra helgen var vi några stycken här hemma och sedan var vi ut. Skulle gå på Flustret där Dregen var DJ, men vissa kom inte in så vi var på BJs istället, men riktigt kul var det ändå!

Skolveckan har varit lite konstigt, mycket håltimmar och inte så innehållsrika föreläsningar, sen har vi även varit på studiebesök på rättsmedicin där vi ska på obduktionsdemo på måndag.

I torsdags stod vi och väntade på att strimman skulle börja, men så fick vi veta att hon som skulle föreläsa hade glömt bort det, hur kan man glömma att man ska föreläsa för 100 pers? men men, vi gick och fikade istället, helt okej förmiddag det!

2012-11-08 10.18.23

Ja, det var minst lika gott som det ser ut att vara

På torsdagkväll blev det en väldigt spontan utekväll och promenaden hem tog längre tid än vad vi hann vara på utestället, men men, kul var det iaf.

Nu är jag mitt uppe i en Bondhelg. Igår var Nathalie, Johanna och Gio här. Vi kollade på de två första filmerna med Daniel Craig som Bond och åt fläskfilé. Ikväll ska tjejerna se nya på bio, mysigt.

Inte överdrivet mycket, men lite plugg har jag hunnit med i helgen också, ska snart läsa en artikel till mitt genetikprojekt också, men ska se klar Sverige – Finland först!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar