torsdag 2 maj 2013

(K)Valborg

Så har valborg passerat. Vi började redan på Kvalborg (29/4) med att gå och se Ansiktet som spelade i stan, sedan satt vi på Bullit några timmar också.

Valborg startade sedan redan hos Johanna klockan halv 8 på morgonen där vi dukade upp frukost i köket. Det fanns bröd, kex, ostar, rostbiff, kalkon, grönsaker och frukt, och självklart jordgubbar och skumpa. Vi hade nog mat för ett halvt kompani på det bordet, men gott var det !

Vi fortsatte med en sväng ner till ån för att se forsränningen, dock var det väldigt mycket folk vid fallen, så där såg vi inte mycket, men vi såg lite där de sjösatte “båtarna” och fick se när de försökte ta sig under den första bron. Pga allt regn vi haft på sista tiden var vattnet ovanligt högt, så det blev lite problem för vissa av båtarna. Vi stod där ett tag sedan hämtade vi lite dricka och överbliven ost och kex och satte oss i ekoparken i ett par timmar. Innan regnet kom gick vi in till Kristina och Fredrik som hade öppet hus och satt där ett tag i deras överfulla lilla lägenhet. På vägen hem till hit sen kom det en liten skur, men det var inte mycket. Vi skulle grilla på engångsgrillar, men det gick sådär, slutade med att det mesta ändå fick stekas i stekpannan, men men, det var gott ändå!

Efter maten där var det väl ingen av oss som var direkt festsugen men vi kom igång igen, men vid 12-1 gav jag upp, tufft att hålla igång hela dagen ju :)

Igår sen var en lugn dag, städade upp här hemma och var en sväng till Johanna med lite grejer. Annars var det bara soffläge framför TV/Film som gällde.

Idag händer det lite mer, jag och Johanna ska hjälpa Gio att flytta, sen kommer “min” Johanna från Skåne upp i eftermiddag, då blir det middag och en lugn kväll med planerade inför helgen :)

 

Är jättetråkigt såhär utan bilder jämt, men det blir ändring på det då min nya mobil kommer i nästa vecka!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar