torsdag 13 augusti 2009

Diverse.

Får väl lov att skriva lite nu då eftersom att jag lovat det.
I fredags drog vi som sagt till Malmö i alla fall. Full bil och varmaste dagen på länge så det vart ganska varmt för oss i baksätet. Var först en sväng till Turning Torso eftersom att Jimmy inte hade varit där. Sen drog vi in på stan och killarna var hungriga så första stopp där vart Burger King så de fick i sig lite mat. Sedan var vi runt i affärer och kollade, mest jag och Linnéa som ville in i affärer, men på Big Apple fick vi känna hur det känns för killarna som bara får stå och vänta också ;)
Det sista vi gjorde i Malmö var att gå på toaletterna på biblioteket, vilket var väldigt svårt för vissa, som inte ens fick upp dörrarna ;) Men vi lyckades i alla fall bli klar där och sedan for vi till Centrum Syd där vi bl.a. var in på New Yorker, där jag tror att alla handlade, de hade mycket snygga färglada kläder - och det var REA på det mesta :D
När vi gått runt där ett tag så var det dags för mat, men det var ont om matställen där Malmöborna tyckte vi skulle fara in på ett köpcentrum utanför Lund på vägen hem, sagt och gjort, där åt vi. En lyckad dag i Skåne.
Väl hemma i karlshamn igen så var vi väl hemma i en 30-40 minuter och bytte om och donade innan vi drog till Robin för förfest och sedan Harry's, det var en kul kväll, men det börjar bli lite tjatigt med Harry's nu så vi får väl se vad vi gör nästa gång vi ska hitta på något.
Sen igår kom moster Åsa och lillkusin Victor upp från Malmö över dagen. Vi strosade runt i hamnen (det luktade lite från fabriken vilket Victor inte tyckte om) och på stan, vi åt korv/hamburgare och sedan glass på glassbåten, vilket blev en riktigt kladdig historia. Vi avslutade stadsvandringen med att gå en liten bit längs strandpromenaden innan vi gick hem hit igen. Sen upptäckte Victor att vi hade en Xbox så det blev lite spel innan det var dags för dem att åka hem strax efter 6. Det var kul att träffa dem igen och vi får väl se när det blir nästa gång.
Ska försöka uppdatera bloggen oftare så det inte blir så himla långa inlägg varje gång.
/Sara

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar