tisdag 4 augusti 2009

Fiske, fest och mer fiske :D

Har hänt endel sen jag skrev något sist här. Om jag börjar i fredags, då var det tänkt att vi skulle fiska hyffsat tidigt på dan i alla fall, klockan 2 for Jimmy, Robin och Robban för att köpa fiskespön, 4 var Jimmy tillbaka då hade de ränt runt en hel del för att hitta spön och även vart på skolan och ragga upp fler som skulle med. När vi sen väl hade kommit ut på strandpromenaden fick vi gå en bra bit innan vi hittade något ställe att vara på. Väl där fick de ju sätta på lina och allt sådant på sina spön också, så innan de kunde börja fiska så hade de ju gått en bra stund och de blåste riktigt ordentligt, de vart väl inte riktigt den lugna metstunden vi hade hoppats på, istället blev det en ganska kort blåsig stund ute på klipporna innan de la av, utan att ha fått napp - vilket kanske inte var så konstigt med tanke på hur vissa linor såg ut :P
På vägen hem sen köpte jag, Jimmy och Robin Thaimat och tog med oss hem, åt, bytte kläder och snyggade till sig lite innan det bar av till Robin för förfest. Där vi satt i några timmar och hade det trevligt innan vi drog vidare till Harry's för röj på dansgolvet :D
På eftermiddag drog vi än en gång ut för att fiska, denna gång hade vi även mat med oss och det var betydligt finare väder, blåste bara lite lätt. Så det vart grillning, lek med elden för vissa och lite metande, (ingen fisk idag heller) sen drog vi oss hemåt vi halv 10 då vissa tyckte det blev lite väl kallt. För mig och Jimmy fortsatte kvällen i ett lugnt tempo med popcorn, chips och Kenny Begins.
På söndagkväll blev det än en gång att vi drog ut till vattnet, denna gång med fiskespön, marshmallows, chips, vattenpipa, Robban och Linnéa, det åts en hel del chips och varma marshmallows, det röktes vattenpipa och fiskades även lite grann, dock var det bara jag som fick napp - ett bottennapp ;)
En underbart mysig kväll som avslutandes när regnet kom strax före 11.
I veckan måste jag till biblioteket och skriva ut några papper jag måste skicka in till CSN, och om det blir fint väder någon dag ska vi fara och bada, så vi får väl hoppas på att vi får lite sol :)
/Sara

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar