tisdag 18 september 2012

Finger- och skoavtryck

Igår och idag har det handlat och finger- och skoavtryck och lite annat på skolan. Intressant – och svårt! I eftermiddags fick vi försöka identifiera några fingeravtryck själv, oerhört svårt att se vad som är förgreningar och avslut, eller bara smuts och skräp.

Efter skolan va vi på stan en snabbis, skulle köpa hänglås till skåpen på skolan, vilket vi lyckades med. Lyckades även få med ett par höstigare skor, men det var behövligt det också.

IMAG0624

Imorgon ska vi ha laboration, om avtryck, så det ska bli kul, sen på kvällen så är det Vi kör pop! på Norrlands, de kör de 90-tal den här veckan, och det kan man ju bara inte missa!

Sen får man väl ta att vara lite trött på torsdag, vi har Strimma på förmiddagen och en föreläsning på eftermiddag , men inte nog med det, jag och Anna är även klassrepresentanter, så vi ska på möte efter föreläsningen, så det blir också en lång dag, men det funkar ju ibland.

Aja, nu ska jag läsa morgondagens labmanual och kanske läsa lite föreläsningsanteckningar, sen ska jag ta det lugnt ikväll, skratta lite åt hemmafruarna klockan 9.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar