onsdag 12 september 2012

Ny vecka

Så var en ny vecka igång. Den här veckan har vi börjat på allvar med det vi faktiskt är här för att läsa. Vi har haft föreläsningar om brottsplatsundersökningar, ballistik och rättsentomologi (insekter), väldigt intressanta föreläsningar med bra föreläsare. Igår träffade vi även några av de som är ett år före oss och fikade några stycket, mysigt och kul att träffa dem!

Idag var jag och Annorna på IKEA. Vi köpte inget till lägenheten, men vi kollade in en hel del som vi ska köpa så småningom. Sen har jag varit hemma och skrivit på mitt arbete, det tar sig, dock är det bara på svenska än så länge, tanken är ju att det ska lyckas bli hyfsad engelska innan det ska lämnas in, men det är inte det lättaste.

I alla fall, imorgon har vi strimma på förmiddagen, sen blir det till att äta lite lunch sen blir det en heleftermiddag i skolan, har laddat upp med PK och godis, så det ska väl gå. Ska sitta där till efter sex någon gång, sen blir det middag med Anna och några av dem vi träffade igår, kul! Vi ska på Stockholms nation, så kul också att få se någon annan nation.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar