måndag 18 mars 2013

Plugg plugg plugg

Här händer det inte mycket, så det blir inte så många inlägg heller.
Helgen har mest bestått av plugg. Tog dock en paus i fredags och var helt ledig. Var in på stan en sväng på dan, skulle köpa ett par jeans och en present, kom hem med ett par ljusgröna byxor och en klocka till mig själv, så det gick väl sådär. Men det var skönt att komma ifrån plugget några timmar.
På kvällen var det St Patricks Day-firande på nationerna, så vi drog till Gästrike-Hälsinge där de hade störst firande. Vi fick vänta ungefär 1,5 timme på maten, men det var gott och det var trevligt att bara se lite folk. När de andra ledsnade vid 12 gick jag och Anna vidare till Norrlands och satt oss där tills de stängde vid 1. Sen skulle vi gå vidare till BJs också (där det är gratis för studenter på fredagar), men vi träffade på en kille på vägen som hade varit där och upprepade gånger sa att det var så kefft, och vi såg även den långa kön, så vi for hem istället, efter att ha väntat på bussen i en kvart ute i kylan, med tygskor (inte vårat smartaste drag).

Juste, installerade Assassins Creed 3 igår också, så idag blir det de, serier och plugg. Snart är detta äntligen över och vi får påsklov !

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar